hits

Here comes the sun

Vannmann: I kjærligheten går du en sterk tid i møte. Romantikk og intime forhold står sterkt i horoskopet ditt. Om du er singel, bruker du mye av din styrke og initiativ til å begeistre en eller flere personer du har et godt øye til. Tendensen er at du er impulsiv, men gir du det noe tid, løser alt seg til ditt beste.
Fiskene: Du vil få en hyggelig og trivelig sommer med masse gøy og moro. Nå trives du som plommen i egget. Nå kan alt skje, fra at du går hen og forelsker deg, til at et intimt forhold avsluttes. Men at det ligger mange kjærlighetshistorier og mye romantikk i horoskopet ditt, er helt sikkert. Kos deg! 

Lykken kommer fra han. Håper den varer lenge denne gangen. Veldig, veldig lenge. Å våkne opp med hans ansikt ved siden av meg var noe av det deiligste jeg har kjent. Når han kysset meg på pannen, på halsen, på kinnet, på munnen. Hans mørke hår og hans mørke øyne. Måten han så på meg på. Han fulgte meg, kysset meg, ble glad i meg og forelsket seg i meg. Jeg håper han holder på forelskelsen. Jeg håper han utfordrer seg selv, prøver på noe nytt. Han har visst ikke vært forelsket før. Men nå er han det. Han er veldig redd, men jeg skal hjelpe han. Jeg er også redd, men jeg vil klare det. Han er fin. Han er verdens fineste.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar