hits

home is wherever I'm with you

Vi har bestemt oss for å prøve. På ordentlig. Jeg er overlykkelig. Vi skal prøve å holde sammen, jeg elsker å tenke på at vi er to om å ville ha hverandre. Han vil ha meg. På ordentlig. Vi sto ved et veiskille, enten skulle vi skille lag, på grunn av det han gjorde. Men det var opp til meg. Han ville fortsette, men jeg var usikker. Men vi bestemte oss sammen for å se hvor dette leder hen. Han fortalte meg at han er veldig glad i meg. At han elsker å være med meg. At han synes jeg er fin. Han er også fin. Han er den fineste gutten jeg kjenner. Jeg tror jeg begynner å bli forelsket. Jeg er varm og hjertet banker fort og intenst når han prater til meg. Jeg drømte om han i natt. Det var den fineste drømmen jeg har hatt på lenge. Jeg håper den drømmen blir til virkelighet veldig snart. Han er min. Jeg er hans. Vi er hverandres. Jeg elsker tanken på oss. "Jade?"
"Alexander?"
"Do you remember that day you fell out of 
my window?"
"I sure do, you came jumping out after me."
"Well, you fell on the concrete and nearly broke your ass and you were bleeding all over the place and I rushed you off to the hospital. Do you remember that?"
"Yes, I do."
"Well, there's something I never told you about that night."
"What didn't you tell me?"
"While you were sitting in the backseat smoking a cigarette you thought was going to be your last, I was falling deep, deeply in love with you and I never told you 'til just now."
"Now I know." 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar