hits

do not think, just act like it is all ok, because it will be - in the end.

Det gjør ikke vondt lenger. Ingenting. Det som gjør meg vondt er andre mennesker. Andre menneskers problemer og sorger. Det de sliter med. Jeg føler meg ikke lenger så stor. Ikke så viktig. Det er andre ting som betyr noe nå. Andre verdier jeg setter høyere. Det er ikke meg. Det er ikke meg og mitt kjærlighetsliv. Eller. Det har i hvert fall ikke vært sånn jeg har følt det de siste dagen. Jeg har følt meg hel. Hel av all kjærligheten fra familien min. De åpne armene som møter meg hver dag. All kjærligheten som damper i rommet. Harmoni. Familien samlet rundt bordet. Maten, drikken, de gode ordene. Verdsettelse. Det å føle at du, meg som person betyr noe. At man blir satt pris på. De små tingene. De små gledene. Det er det som er jul for meg. Det trenger ikke være snø på bakken eller skøyteis over veien. Lukten av jul hjemme i stuen, synet av juletreet, familien samlet, nok en gang, år etter år. Det varmer meg, inne i meg. Dypt, dypt inne i meg. 

Jeg elsker tradisjonene vi har i familien. Alle vennene jeg har rundt meg som konstant støtter meg, som et stort apparat som bare vil at JEG skal ha det bra. Den fine musikken alle setter pris på. Kulden som gir en rom til å være inne og bare slappe av og nyte hverandre.

Selv om jeg ville ha elsket å ha noen som kunne sovet ved siden av meg hver natt. Noen som ville sett på meg med samme begeistring som jeg, er ikke savnet like stort. Tanken av å kunne ha noen gjør meg glad, men selv om jeg ikke har noen så blir jeg ikke trist. Jeg blir egentlig mer lettet, for jeg har ikke hatt det så greit når det kommer til kjærlighet. Jeg har ofte blitt skuffet og følt meg langt nede, men nå er det helt greit. Det går fint nå. I hvert fall for en stund. Håper den stunden varer lenger enn noen timer eller dager. For det er deilig. Deilig å føle seg selvstendig og glad.

God jul. Dette er virkelig en god jul.  

musicnodes

The Pogues: Fairytale Of New York (Live December 2005)



 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar