hits

breath out


Jeg bare ligger her. Sliten. Trøtt og lei. Jeg har vært en dag på skolen og det var så utrolig tungt. Jeg orker nesten ingenting lenger. Jeg bare gleder meg til helgen og gruer meg til mandagen. Jeg vil gjøre noe annet. Ikke bare ligge her. Nå skal jeg snart legges inn. Jeg gruer meg veldig. Krykker i flere uker og mange fraværstimer. Jeg orker ikke styret lenger. Jeg skulle egentlig ønske jeg bare kunne dra vekk fra alt. 
Jeg håper snart at jeg kan finne meg en som kan muntre meg opp. Som kan si pene ting til meg uten at jeg vet at han kommer til å forsvinne om noen måneder. Jeg vil ha noen som er hos meg for å bli. Jeg mister troen nå som jeg ser min beste venninne bryte sammen. Fordi hjertet hennes er knust. Av en vi begge trodde kom til å være med henne i mange, mange år fremover. Jeg tror ikke det finnes noe som kalles kjærlighet. Jeg tror ikke det går an å elske noen så høyt at du vil være sammen med dem for resten av livet. Jeg tror at den generasjonen jeg jeg er født i har ødelagt kjærligheten. Ødelagt den med spill og koder. Koder jeg tydeligvis ikke forstår.Kan det ikke komme en gutt. En gutt som er trett av spillet. Som ser at jeg bare vil være lykkelig og glad. Være forelsket. Som ikke skal bruke meg og ødelegge meg. Jeg er sliten. Sliten av livet.Jeg hadde et godt hjerte. Et hjerte som nå er blitt til stein. 

2 kommentarer

SKN

11.04.2012 kl.23:57

Jeg vet kjærlighet virker håpløst, noe som aldri kommer til å komme, og at generasjoen vi lever i nå har ødelagt alt. Jeg føler også at det eneste som står i hodet deres er å spille spill, de får aldri nok, og det å ha en jente. Det funker ikke.

Du er vakker og utrolig person. Du må aldri gi opp kjærlighet, for det er det fineste på jord. Selvom det er det værste også.

Men man må jo lære av noe? Jeg finner det vanskelig å stole på gutter, om det de sier er virkelig noe de mener, eller bare noe som er der og da. Jeg er så sikker på at alt de sier er bare lek.

Men da leter man på feil sted. Man må bryte vanene sine, og hoppe ut i noe totalt ukjent. Og selvom det gikk feil, så kan man se tilbake på det og tenke at de ukene, var en av de beste :)

Og selvom kjærligheten for gutter går feil, så er det mange andre kjærligheter der ute. De du får i butikken, fra voffsen, venner og søte kommentarer fra en som stalket weheartit brukern din :)

Drømmer

14.04.2012 kl.00:32

SKN: Ååå. Det er kommentarer som dette jeg håper å få på innleggene mine. Mennesker som kjenner seg igjen og som jeg kan identifisere meg med. Det er deilig å vite at jeg ikke er helt på bærtur når det kommet til det jeg ser på som en absurd tankegang.

For som du sikkert legger merke til ved å lese innleggene mine så skriver jeg om akkurat det jeg føler for det er den eneste måten jeg klarer å få ut frustrasjonen min på uten å ødelegge meg selv helt.

Ble forresten vanvittig nysgjerrig på hvem du er.

Skriv en ny kommentar